Sider

mandag den 25. november 2013

Et outfit fra en dag i sidste uge..

Top: Ukendt - Cardigan: Sisters Point - Jeggings: Vero Moda - Støvler: Bianco - Solbiller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Som overskriften siger, så er dette et outfit fra helt tilbage i sidste uge, men jeg har først haft tid til at tage billeder i dag. Jeg har generelt sindssygt travlt med skole for tiden, da vi har haft meget kort tid til vores nuværende projekt, som skal afleveres om et par dage. Men tilbage til outfittet så indeholder det én af mine yndlingsting her på denne årstid, nemlig den smukke vinrøde farve, som er super fin på bukser. Derudover havde jeg min yndlingscardigan på, som er så sindssygt varm og behagelig at have på. Jeg manglede bare lige en vinrød neglelak også, men mine negle flækker bare helt vildt for tiden (dumme kulde!), så de får lige en lille pause fra neglelakken. Så ja, et rimelig simpelt og casual outfit, som jeg dog selv er rigtig glad for. Håber også I kan lide det ;)

Pssst.. Der kommer meget snart en lille julegiveaway her på bloggen, så vend endelig tilbage det næste stykke tid :)

6 kommentarer:

 1. Lækkert outfit.
  Den mørke skønne vinrød er også min ynglingsfarve for tiden sammen med den mørke flaskegrønne - perfekt til efterår og vinter! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Og ja, jeg er også helt vild med den flaskegrønne farve :D

   Slet
 2. Den cardigan ser jo mega lækker ud!! Og dejligt med et par glimt fra solen, når der nu er blevet så koldt uden for :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro mig, det er den virkelig også - så blød! Og ja, det gør bare så meget ved éns humør med lidt solskin, selvom der er sindssygt koldt ;)

   Slet
 3. Yndige billeder! Og vinrød er noget af det fineste på denne årstid. Jeg sidder faktisk i skrivende stund i en vinrød yndlingskjole - skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Og ja, det er sådan en skøn farve, og hvor pudsigt alligevel ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...