Sider

tirsdag den 5. november 2013

Gårsdagens outfit i total bikerstil

Basistrøje: H&M - Vest: Object Collectors Item - Jeans: Zara - Støvler: Bianco
Tørklæde: H&M - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors

Øreringe: Smykkekæden - Læber: Rimmel Lasting Finish by Kate "107" (duppet på)

Beklager mit ret så overeksponerede ansigt på de første par billeder - ved ikke lige hvad mit kamera havde gang i! Men ja, mit outfit fra i går, hvor jeg mødtes med min studiegruppe for at lave en masse projekt, da vores deadline nærmer sig. Denimvesten er ny, jeg fandt den nemlig på tilbud til bare 100 kr, så den kunne jeg ikke lige sige nej til. Sammen med mine bikerstøvler blev det til et rimelig råt look, som jeg er ret vild med. Derudover kunne jeg ikke lige undvære et tørklæde, da jeg altid fryser på denne årstid + matchende læber :)

De næste par dage bliver noget travle for mit vedkommende med arbejde begge dage, skole og projektskrivning, men jeg skal nok lige se, om ikke jeg kan få presset et par blogindlæg ind også ;)

4 kommentarer:

 1. Jeg vil simpelthen så gerne eje et par bikserstøvler :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er altså også bare så fede! :)

   Slet
 2. LOOOOOVE this outfitt! You look awesome!

  Stef

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...