Sider

onsdag den 13. november 2013

Har du husket forsikringen?


Ja, nu er forsikringer jo ikke på nogen måde særlig spændende at snakke om, men hvis du har fulgt bloggen i noget tid, så ved du måske også, at jeg er en smule paranoid, når det kommer til at miste ting. Derfor har jeg bl.a. også tidligere skrevet om vigtigheden af at tage backups af éns computer, og når det kommer til forsikringer, er jeg selv kunde hos forsikringsselskabet Topdanmark, som jeg ikke har været andet end fuldt ud tilfreds med.

Når vi taler om forsikringer, så chokerer det mig virkelig, at nogle unge mennesker i dag vælger forsikringer fra. Selvfølgelig er jeg helt med på, at økonomien for mange studerende er virkelig stram (mig selv inkluderet), men forsikringer er altså bare én af de ting, man simpelthen bare ikke kan vælge fra uden, at det kan få nogle helt katastrofale følger. Bliver du udsat for indbrud eller opstår der brand i din lejlighed, så har du uden en forsikring ikke mulighed for at få dækket skaderne, og så er du for alvor på spanden økonomisk. Så er de 144 kr det koster for en studerende under 28 år om måneden for en indbo- og ansvarsforsikring hos Topdanmark altså virkelig godt givet ud.

Så lov mig lige at gøre dig selv den kæmpe tjeneste og bestil en god ansvarsforsikring hos Topdanmark, eller se evt. om du kan få en billigere løsning end den, du har i dag. Det er simpelthen ikke noget, du vil fortryde, ikke mindst pga. den store tryghed det giver dig i hverdagen at vide, du er godt sikret :)

(Reklame for Topdanmark)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...