Sider

søndag den 10. november 2013

Julefrokostoutfit, negle og traaaaavlhed!

Kjole: Forever LouLou - Negle: OPI "Ski Teal We Drop"

Nøj, hvor har jeg bare haft én af de travleste uger, jeg længe har haft! Hele ugen har stået på skole og masser af projektskrivning - et projekt der endelig blev afleveret og printet fredag eftermiddag. Derudover har jeg skullet arbejde onsdag, torsdag og i går lørdag, hvor jeg allerede et par timer efter, jeg fik fri fra arbejdet, skulle derind igen til julefrokost. Det var nu super hyggeligt, men jeg var simpelthen bare ved at være så udkørt, at det ikke blev sindssygt sent for mit vedkommende. I dag kunne jeg så endelig slappe lidt af (=sove hele dagen), og det var bare så tiltrængt :)

Jeg havde jo som sagt ikke ret meget tid til at gøre mig klar inden julefrokosten i går, så derfor var der ikke lige tid til nogle outfitbilleder. Men I får alligevel lige et billede af min kjole og matchende negle (de er stort set ens i virkeligheden, billedet snyder lidt). De er begge nogle af mine absolutte favoritter, og kjolen havde jeg faktisk også på til julefrokost sidste år på mit gamle arbejde, så højt elsker jeg den. Og forresten, hvis I tænker, at det er en noget tidlig julefrokost, så er det fordi, jeg arbejder i butik (Matas), så det er bedre at holde den inden den værste juleræs begynder ;)

6 kommentarer:

 1. Wow, hvor er det nogle lækre farver!! :)
  Jeg skal til julefrokost på fredag, og jeg aner ikke, hvad jeg skal iføre mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sådan en skøn farve :)
   Årh, det er så trælst med tøjkriser!

   Slet
 2. Åh ja, nu starter det typiske julefrokostræs. I og med jeg er i Kina i år, slipper jeg for det - på både godt og ondt. Savner på ingen måde de evige tøjkriser ;) men selvfølgelig vil jeg gerne være med til de sjove (og til tider våde!) stunder i kollegaernes selskab. Jeg har en enkelt til januar, så ingen stress endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan godt være lidt stressende en gang i mellem, men også skønt! :D

   Slet
 3. Åh den kjole er dog noget af det fineste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Er også så glad for den :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...