Sider

onsdag den 6. november 2013

Kan man andet end elske gaveæsker?


Nej vel? Jeg er i hvert fald en kæmpe sucker for alle de smukke gaveæsker, man finder i butikkerne på denne tid af året. Og fra i morgen af og til og med lørdag i denne uge sparer du 25% på alle gaveæskerne i Matas (både fysiske butikker og webshop), hvis du er medlem af Club Matas. Det er altså lidt af en besparelse! I den anledning har jeg smækket en lille kollage sammen med de æsker, jeg selv rigtig godt kunne tænke mig, men jeg er jo desværre ikke rig, hæhæ ;)

Har I udset jer nogle skønne gaveæsker, I ønsker jer i år?

2 kommentarer:

  1. Gaveæsker er så skønne - både at give og at få! Tusind tak for tippet!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er de nemlig! Og det var da så lidt :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...