Sider

mandag den 4. november 2013

Lækkert tøj fra Esprit


Dengang jeg var yngre gik jeg en del i tøj fra Esprit - jeg havde bl.a. en sweatshirt på fra deres Edc-linje på min "Blå Mandag" tilbage i 2005. Af én eller anden grund stoppede jeg dog med tiden med at kigge ret meget i deres butikker, men når jeg i dag kigger deres webshop igennem, kan jeg godt undre mig over hvorfor, for de har sindssygt mange fine ting. Dét jeg personligt forbinder med mærket Esprit er enkle, klassiske items i høj kvalitet, og det tror jeg egentlig passer meget godt, da jeg aldrig har oplevet dårlig kvalitet fra dem (prisklassen er også lidt dyrere end de helt billige mærker), og stort set alle deres produkter er virkelig klassiske og tidsløse.

Jeg har fundet nogle af mine favoritter fra Esprit webshoppen og lavet disse små kollager. Jeg er bl.a. super vild med mange af deres skjorter - både de klassiske og mere pyntede, men også en ternet skovmandsskjorte, som bare er et must-have for mig. Derudover er jeg helt vild med mange af deres hverdagskjoler, som jeg ville elske at bruge her på denne årstid med nogle tykke tights, støvler og et tørklæde. Sidst men ikke mindst, så har de også super mange lækre blazere, cardigans og striktrøjer (både med og uden uld, som jeg jo ikke kan tåle), som kan bruges år efter år.Jeg har et generelt indtryk af, at mange opfatter Esprit som et mærke til et mere voksent publikum, men det er jeg bare slet ikke enig i. Så jeg vil helt klart opfordre til at tjekke deres sortiment ud - du vil højst sandsynligt blive overrasket over, hvor mange fine ting, de egentlig har, både tøj og accessories :)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...