Sider

fredag den 22. november 2013

Lækre lange støvler til super gode priser!

1. Jumex, 399 kr - 2. ASOS, 315 kr - 3. Deichmann, 399 kr - 4. Anna Field (flere farver), 399 kr 
5. Anna Field (flere farver), 399 kr - 6. Anna Field (flere farver), 449 kr - 7. Even&Odd, 499 kr 
8. Anna Field (flere farver), 399 kr - 9. Deichmann, 399 kr - 10. Deichmann, 299 kr 
11. New Look, 329 kr - 12. Deichmann, 299 kr

Lange støvler kan bare ikke undværes her til vinter, for de giver bare så meget mere varme til fødderne og ikke mindst underbenene. Jeg har allerede et lækkert par i sort (se evt. et gammelt billeder her), og sidste vinter købte jeg et lækkert par i brun (billede her), som jeg var SÅ glad for. Desværre gik de ret hurtigt i stykker, så jeg fik pengene tilbage for dem, men nu er jeg igen på jagt efter et par brune lange støvler, da jeg synes de giver så mange anderledes muligheder til forskellige outfits. Jeg har i den anledning sammensat denne kollage med en masse lækre lange støvler både i brun og sort, som ikke er specielt dyre. Så hvis du også er på jagt efter et par billige lange støvler, så tjek de ovenstående ud - jeg synes i hvert fald de er super fede allesammen! :)

3 kommentarer:

 1. Hej Camilla. Har forelsket mig i par nr 8, men kan ikke finde dem via linket :( Kan du evt sende mig et direkte link på gladesanne@hotmail.com På forhånd tak. Mvh Sanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sanne. Tak for din interesse! Jeg ved dog ikke, om du har bemærket, at indlægget er fra november 2013? Det er derfor ikke sandsynligt, at støvlerne kan fås længere. Håber du kan finde nogle, der ligner :)

   Slet
  2. Tak for svar, nej det havde jeg ikke lige ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...