Sider

søndag den 10. november 2013

Masser af skønne smykker


Jeg er super glad for smykker i alle farver og afstøbninger; ringe, halskæder, øreringe, ure, guld og sølv. Derfor er jeg også svært glad for siden Aveny.dk, som sælger masser af skønne smykker, ure og briller i forskellige prisklasser og fra mange forskellige mærker som fx Spinning, JewlsCPH, Guess og mange flere. Jeg har en kæmpe svaghed for store ure og kunne super godt tænke mig et i sølv til at supplere det, jeg allerede har i guld - de kan virkelig bare peppe ethvert outfit op. Foruden mit guldur går jeg heller aldrig uden for en dør uden øreringe og fingerringe, som jo også bare gør underværker for éns udseende. Jeg føler mig faktisk helt nøgen uden øreringe i! Derfor er jeg også bare helt vild med parret fra min lille kollage, som kombinerer alt det bedste i min verden; perler, guld og hjerter.

Derudover kan du forresten også købe brillestel online på deres side i mange forskellige farver og som kan holde til alt uden at knække. Så ja, hvis du er ligeså vild med diverse former for smykker som mig, så synes jeg helt sikkert, du skal tjekke deres side ud. Du vil helt sikkert finde en masse fristende ting, så er du advaret! ;)

(Reklame for Aveny.dk - men jeg står selvfølgelig 100% inde for det..)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...