Sider

lørdag den 2. november 2013

Min daglige makeup: Øjne


Så blev det tid til næste indlæg i min lille serie om min daglige makeup, som denne gang er de produkter, jeg bruger på øjnene. Gik du glip af det første indlæg om produkterne til huden, så scroll et par indlæg ned :)

Step 1 - Øjenbryn:
På trods af at jeg har rimelig mørkt hår, så er mine øjenbryn virkelig lyse og slet ikke særlig fyldige. Derfor bliver jeg nødt til at tegne dem lidt op hver morgen, hvis de ikke skal forsvinde helt. Til det bruger jeg denne øjenbrynsblyant fra GOSH, som jeg er ganske glad for. Den farver ikke sådan vildt meget, og den har en børste til at redde brynene igennem med i den ene ende, så den giver et super naturligt resultat.

Step 2 - Eyeliner:
Jeg bruger sort eyeliner over og under øjnene hver dag, og min yndlings er denne fra Rimmel, som desværre vist nok er udgået. Den kan dog indtil videre stadig fås online, så jeg skal vist lige have hamstret mig et par stykker, for den er bare så god. Den farver godt, smitter ikke af og er super nem at bruge, fordi den skal skrues op og ikke spidses. Men jeg lægger bare en tynd streg langs den øverste og nederste vippekant, som jeg så tværer en smule ud i kanterne med fingrene, så det ser lidt mere naturligt ud.

Step 3 - Øjenvipper:
Mine øjenvipper er så tragiske at se på, hvis jeg ikke bruger øjenvippebukker inden, jeg tager mascara på. Jeg bruger bare en billig én fra E.l.f., som fungerer ganske godt. Derefter er det endelig tid til mascara! Jeg skifter tit mascara og har ikke én bestemt favorit. Jeg elsker dog denne dejlig billige én fra Maybelline, som mest af alt giver en masse volumen til vipperne, men også længde. Så ja, den er bare super!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...