Sider

mandag den 11. november 2013

Min daglige makeup: Kinder og læber


Så er det endelig blevet tid til den sidste del af min lille serie om de makeupprodukter, jeg bruger stort set hver dag. Denne gang er det farve til kinder og læber, som jo virkelig er noget, der kan peppe éns ansigt op. Er du gået glip af de første to indlæg, så kan du tjekke dem ud her: 1. del om huden og 2. del om øjnene. Men tilbage til kinder og læber :)

Step 1 - Kinder
Jeg bruger altid blush på kinderne, da det med det samme får mig til at se meget mere vågen og frisk ud. Jeg varierer mellem de to farver på billedet, som begge er fra MAC og hedder "Peaches" (den ferskenfarvede) og "Pinch O'Peach" (den pinke), som begge er skønne farver, der er lette at arbejde med. Til påføring af disse bruger jeg denne kabukipensel fra Nilens Jord, som har den perfekte størrelse og form til formålet. Og så er designet så fint!

Step 2 - Læber
Denne sidste del af min lille daglige rutine er også den, der oftest ændrer sig, da jeg har rigtig mange forskellige læbestifter, som jeg selvfølgelig skifter meget mellem. Jeg har dog brugt de to fra billedet rigtig meget for tiden, som er MAC's "Syrup" og Diors "169 Gregé". Men inden jeg putter læbestift på, skal jeg altid have lidt læbepomade på først, da jeg synes læbestiften ligger pænere på læberne så. Og der bruger jeg bare den klassiske Mentholatum, som kan fås overalt. Den virker bare! Hvis du vil se flere af mine læbestifter, og hvilke jeg generelt bedst kan lide, så har jeg nogle separate indlæg om dem (her, her og her).

Jeg håber disse indlæg har været bare en lille smule ved. Det er i hvert fald om ikke andet nogle produkter, jeg varmt kan anbefale, da det jo som sagt er nogle, jeg bruger hver dag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...