Sider

søndag den 24. november 2013

Mit yndlingsmakeupmærke: MAC Cosmetics


Det gik op for mig her den anden dig, at jeg efterhånden har fået samlet en god portion makeup fra MAC sammen gennem årene - langt mere en jeg har fra noget andet mærke, og det er der bestemt en grund til. MAC har nemlig gennem mange år været mit absolutte yndlingsmærke når vi snakker makeup, og det er der flere grunde til.

Først og fremmest har de jo et sindssygt stort udvalg af produkter og nærmest alle farver indenfor de forskellige produktkategorier. Derudover ligger de bare super godt prismæssigt i forhold til den kvalitet, man får. Det er dyrere end mærker som Loreal og Maybelline, men billigere end fx Chanel eller Dior, mens kvaliteten stadig er i top. Deres største styrke er efter min mening mange af de produkter, der har med farve at gøre, nemlig læbestifter, øjenskygger og blushes, men jeg er også helt vild med deres concealere og ikke mindst pensler. Så MAC er uden tvivl mit yndlingsmærke indenfor makeup. Hvis jeg var rig, tror jeg dog, jeg ville gøre mig lidt mere i luksusmærkerne som Chanel, Dior og YSL, da de også laver nogle sindssygt lækre ting, som bare føles lidt mere luksuriøse end MACs produkter, men jeg er fuldt ud tilfreds med alle mine lækre ting fra MAC, så der er bestemt ikke tale om at "nøjes" på nogen måde, og det elsker jeg!

Hvilket makeupmærke er dit yndlings? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...