Sider

onsdag den 27. november 2013

Næsten klar til december!


Tænk at det allerede er 1. december på søndag! Det er helt vildt, som tiden flyver afsted. Desværre skal jeg arbejde de fleste weekender i juleperioden, så der bliver desværre ikke særlig meget tid til at kunne komme hjem og hygge med familien før lillejuleaften og derefter. Men fordi jeg jo bare har de skønneste forældre i verden, så kom de her i søndags med en pakkekalender til mig med en lille gave til hver dag, så jeg kan hygge mig med dem i al min ensomhed. Det bliver bare så hyggeligt! Derudover havde de også et fint kalenderlys med til mig, og vi fik hængt en lysende krans op i min lejlighed. Så nu er jeg næsten helt klar til juletiden - jeg mangler bare lige at få pyntet lidt mere op. Julen er nu en super dejlig tid, selvom den bliver noget mere stresset for mig i år end den normalt er. Men det går nok ;)

Er I ved at være klar til julen?

2 kommentarer:

  1. Åh hvor fint med lidt julehygge i en travl hverdag! Sand forældre-glæde :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige præcis! Der er ikke noget bedre ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...