Sider

tirsdag den 12. november 2013

Random facts om mig #5


1. Jeg har sindssygt krøllet hår, men slet ikke på den gode måde (ret tit i hvert fald), så jeg har det meget sjældent til at hænge løst i krøllet tilstand.

2. Jeg har næsten hele mit liv haft en dum vane med at bide i mine neglebånd og huden omkring neglen. Virkelig klamt, men jeg har ikke gjort det siden, jeg startede på mit studiejob i Matas, da jeg gerne vil have pæne fingre i den anledning, så jeg er meget stolt af mig selv!

3. Jeg har en lettere obsessiv personlighed, så jeg bliver meget nemt opslugt af ting, jeg godt kan lide, specielt når det kommer til tv-serier, bøger og grafisk arbejde.

4. Jeg hader at motionere og er også ekstremt elendig til det.

5. Jeg elsker at være på ferie, men er dårlig til at være væk i ret lang tid. To uger er absolut max for mig!

6. Jeg har aldrig brækket noget, men har til gengæld forstuvet min ankel flere gange bl.a. på en ferie i Ungarn, hvor jeg overså et trappetrin, og derefter måtte halte rundt resten af ferien.

7. Jeg led for efterhånden en del år siden af kraftig panikangst, som totalt overtog mit liv. I dag er jeg dog ovre det og har det bedre end nogensinde! :)

8. Jeg er et kæmpe familiemenneske og vil mindst ligeså gerne tilbringe en lørdag aften sammen med min familie som til en fest med vennerne. Og der må helst ikke gå mere en højst 14 dage mellem, jeg ser mine forældre, søster og hund, ellers bliver jeg altså bare lidt for ulykkelig.

9. Min livret er pizza, og jeg tror aldrig nogensinde, jeg kan blive træt af det!

10. Jeg går meget op i håndhygiejne (dog ikke til en sygelig grad), og er jeg ude i offentligheden er det nærmest fysisk umuligt for mig at spise, hvis jeg ikke kan vaske hænder/bruge håndsprit inden, fordi jeg ikke har lyst til at blive syg.

2 kommentarer:

  1. Så hyggeligt indlæg - og jeg genkender meget af det fra mig selv også. Særligt 3, 4, 5 og 8! Familien er også langt vigtigere end alverdens fester for mit vedkommende.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg glad for at høre! Og ja, familie er altså bare det allerbedste :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...