Sider

søndag den 17. november 2013

Lækkert tøj fra Rosemunde

Kender I modetøjsmærket Rosemunde? Det er i hvert fald et af de store danske mærker, som har eksisteret siden 2004 og nu sælges i masser af butikker verden over. Deres signatur er romantiske og feminine items af materialer som silke og blonder, der giver masser af luksus til ens hverdag, som jo ellers godt kan blive lidt grå og trist på denne tid af året.

Jeg har samlet nogle stykker af mine mange favoritter fra siden, og de inkluderer bl.a. et par skønne skjorter, som man jo altid kan bruge en masse af både til fest og hverdag. Derudover kunne jeg super godt tænke mig én af deres ekstremt lækre cashmere-cardigans (ønsketænkning med min nuværende økonomi desværre!), som jo er den ultimative klassiker. Klassiske kjoler og nederdele er også noget, jeg altid godt kunne tænke mig flere af, og sidst men ikke mindst en skøn paillettop, som bare kunne være så sindssygt fed til diverse fester til enten en nederdel eller sorte jeans. De har generelt et rigtig stort udvalg af elegant festtøj, og du kan bl.a. blive inspireret til julefrokosten her: Festkjoler fra Rosemunde.

Så har du ikke allerede kigget deres side igennem, vil jeg da lige opfordre dig til at gøre det for de har som sagt bare så mange lækre og klassiske ting, som vil appellere til de fleste. Det bliver jo ikke bedre! :)

(Reklame for Rosemunde)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...