Sider

tirsdag den 26. november 2013

Rund fødselsdag! :)


Stort tillykke til min søde lillesøster, som bliver hele 20 år i dag - det er slet ikke til at forstå! Kender I ikke det, hvis I altså har mindre søskende, at de bare altid bliver ved med at føles meget yngre end de egentlig er oppe i éns hoved? Det er ligesom lidt svært at forstå, at de ikke længere er de små uvidende mindre søskende, som altid skulle drille og irritere, men rent faktisk er blevet voksne mennesker helt på lige fod med én selv. Det er lidt vildt! Desværre kunne jeg ikke være hjemme og fejre hende i dag, da rejsetiden er lidt for lang mellem os, og jeg generelt bare har sindssygt travlt med studieprojekt disse dage, så det er jeg super træt af. Men vi har heldigvis lige set hinanden i weekenden, så det går nok alligevel det hele :) Nå, jeg må hellere tilbage til projektet igen. Øv!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...