Sider

søndag den 3. november 2013

Skøn dagcreme til kombineret hud


Denne dagcreme fra REN er super god, hvis man har kombineret hud, som jeg har. Jeg døjer nemlig ofte med, at cremer enten er for fede i t-zonen eller for lette til mine mere tørre kinder, hvis jeg skal bruge den samme creme i hele ansigtet. Men denne er specielt lavet til netop at få fordelt fugten i hele ansigtet, så den hverken fedter i t-zonen eller tørrer ud i resten af ansigtet. Og så er den kun lavet af naturlige ingredienser - ingen parfume, parabener eller farvestoffer, hvilket jeg helst undgår i mine hudplejeprodukter. Og så er jeg helt vild med, at den har en pumpe, så der ingen bakterier kan komme i den modsat mange cremer, som kommer i krukker. Jeg er fan (bare ikke af prisen!) :)

REN forhandles i udvalgte Matas-butikker, men kan også købe online lige her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...