Sider

søndag den 17. november 2013

Travle dage og familiehygge


Jeg er lidt træt af, at min aktivitet på bloggen er blevet lidt uregelmæssig for tiden. Men som jeg før har nævnt, så er jeg bare midt i en ret travl periode, og i går var hel gal, da jeg faktisk slet ikke havde min computer tændt hele dagen! Det er ikke så tit det sker ;) Men min søster holdt jo 20 års fødselsdag om aftenen, og det endte med at blive rimelig sent, så der var ikke meget tid til overs. Det var dog super hyggeligt! I dag har jeg så bare hygget med mine forældre. Vi var bl.a. på en lille skovtur i deres barndomsby, hvor jeg tog dette søde billede af dejlige Minnie. Hun er simpelthen bare så skøn! Resten af billederne kommer op i morgen - skal lige have sorteret i dem og sådan. Håber I har haft en dejlig weekend :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...