Sider

lørdag den 14. december 2013

Brug for julekort, visitkort eller andet lækkert tryk?


Én af de mange faste traditioner, som julen byder på, må siges at være udvekslingen af julekort. Det er så hyggeligt at sende små julehilsner ud til hinanden på den gode gammeldags måde i stedet for, at det hele bliver erstattet af e-mails nu om dage. Derfor er det også en super god idé at lave sine egne og helt unikke julekort for at gøre det hele endnu mere personligt. Dette kan du blandt andet gøre gennem Nemprint.dk, som er et online trykkeri, hvor man har en lang række muligheder for at få trykt sine filer i god kvalitet og på kort tid. Og det er ikke kun for professionelle folk, der selv kan designe filerne, men også for helt almindelige mennesker, da man har mulighed for at designe sine egne personlige fx julekort baseret på nogle standardskabeloner. Super smart - og så er der jo nemlig muligheder for alle :)

De tilbyder desuden en utrolig bred vifte af forskellige tryksager fra bl.a. store bannere til tekstiltryk, foldere, visitkort og meget andet. Alt sammen til virkelig gode priser, for tro mig, jeg har været i praktik i 3 måneder på et lignende trykkeri, og der ligger så sindssygt meget arbejde bag hver eneste tryksag for at holde kvaliteten i top, og det gør Nemprint helt sikkert på baggrund af deres helt perfekte trustpilot-anmeldelser. Så jeg vil helt klart have dem i tankerne næste gang, jeg skal have trykt noget i forbindelse med mit arbejde med grafisk design! :)

(Reklame for Nemprint - men 100% ærligt)

1 kommentar:

 1. Ganske udmærket artikel !
  Jeg har selv siddet og sat forskellige julekort op de sidste ugers tid.
  Efter at havde læst, var jeg inde og besøge Nemprint.dk (Man leder vel altid efter en billigere løsning end den man har, ikke?) og jeg føler mig næsten forpligtet til at give dig et råd:
  Jeg har handlet hos en del trykkerier efterhånden, så jeg ved at det kan være svært at finde nogen som tilbyder noget.. eksklusivt.
  Det kan anbefales at prøve Billigtryksag.dk. Jeg har været hos dem et godt stykke tid, og jeg er vældig tilfreds.
  De er billige, hurtige, og hvis du bliver i tvivl om noget, så er de super til at hjælpe.
  Du snyder dig selv med de priser Nemprint tilbyder ift. tryksager.

  Tyg på det - Det er bare et forslag.


  Glædelig jul og godt nytår.
  Mange venlige hilsener,
  Tommy Frederiksen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...