Sider

torsdag den 12. december 2013

Dagens outfit: Kjolen under strikken

Kjole: Only - Strik: H&M - Støvler: Bianco - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors - Ring: Skagen

Negle: Maybelline Color Show i "Winter Baby"


Endelig blev det tid til et dagens outfit, som jeg rent faktisk kunne tage billeder af samme dag, som jeg havde det på, hvilket jo egentlig også er meningen med det hele ;) Men jeg er nu selv ret glad for dette outfit, som består af en sort blondekjole (se den evt. bedre i dette indlæg) med en strikketrøje over, hvor kraven fra kjolen stikker frem - de er da som skabt for hinanden de to ting! I morgen skal jeg endelig hjem til min familie på besøg efter en hel måned uden mulighed for det, så jeg glæder mig bare så sindssygt meget til en hyggelig og afslappende weekend med dem. Og så er det første gang i fem weekender i træk, at jeg slet ikke skal arbejde nogle af dagene. Så weekenden skal virkelig bare nydes! :)

8 kommentarer:

 1. En type outfit jeg også er ret glad for i denne tid. Fint og lunt på samme tid :)

  SvarSlet
 2. Jeg er ellevild med det her outfit. Elegant, feminint og vinterperfekt :)

  Og det sidste billede af dig er helt fantastisk. Håret der blæser i vinden, og den yndige himmel i baggrunden. Jeg elsker det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusind tak for dine rosende ord! :D

   Slet
 3. Jeg er ret så vild med det her outfit! Jeg synes, det er så fint med en feminin kjole og chunky strik over her i vintertiden :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - og ja, det er det nemlig :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...