Sider

søndag den 15. december 2013

Dagens outfit med en lille gæst

Top: Zara - Cardigan: H&M - Bukser: Vero Moda - Støvler: Bianco


De havde egentlig lovet skyer og regn hele dagen i dag, men i stedet blev vejret rigtig fint, så jeg tænkte, at jeg hellere lige måtte udnytte muligheden for at få taget et par outfitbilleder hjemme ved mine forældre, inden jeg dragede hjem igen. Desværre blev de lidt for overeksponerede, selvom det var i skyggen, men det gør mit kamera nogle gange, hvis der er for meget grønt på billedet. Mærkeligt! Men ja, det er jo et rimelig simpelt outfit, hvor det egentlige højdepunkt er skønne Minnie i mine arme. Nøj, hvor havde jeg savnet det bette pus - hun er bare så skøn altså :) Håber I har nydt weekenden til fulde, det har jeg i hvert fald mere, end jeg har gjort, i hvad der føles som evigheder. Det var lige, hvad jeg havde brug for!

4 kommentarer:

 1. Åååh, hvor er det dog en sød lille gæst der er med dig på bloggen. ;)

  SvarSlet
 2. Fine billeder! :)
  De bukser har bare den lækreste farve!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og ja, de er bare en efterårs- og vinterklassiker :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...