Sider

fredag den 20. december 2013

Ekstrem juletravlhed = ekstrem blogstilhed


Åh gud, hvor har der været stille på bloggen de sidste dage - tror kun det er sket én gang før, at jeg har måttet holde pause fra den i mere end en enkelt dag i træk. Men jeg har simpelthen bare haft de travleste dage.

Det startede onsdag med en dag fyldt med præsentationer af vores seneste projekt, hvorefter jeg fik besøg af en veninde til aftensmad og hygge om aftenen. I går blev jeg så kaldt på arbejde i 8 timer. Det var super hårdt, så jeg endte faktisk med at gå i seng kl. halv ni om aftenen og sov derefter omkring 14 timer - jeg må have haft brug for det! Og jeg havde faktisk ikke engang min computer tændt hele dagen, hvilket stort set aldrig sker for mig. I dag blev jeg så også kaldt på arbejde i 7 timer, så ja, jeg er meget træt nu, og har derfor naturligt nok ikke haft ret meget tid til bloggen.

Men det stopper faktisk ikke engang her, for både lørdag og søndag skal jeg arbejde fra 10 til 19, og i morgen aften efter arbejdet skal jeg spise sammen med et par veninder. Så der bliver der nok heller ikke meget tid til at få blogget, men der er desværre ikke så meget at gøre ved det. Men nøj, hvor jeg glæder mig til at have juleferie fra på mandag af. Jeg komme virkelig bare til at trænge til det, for der er bare så travlt på arbejdet. Håber I har det godt! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...