Sider

søndag den 22. december 2013

Endelig juuuuuuuleferie til mig!


Så blev det endelig min tur til at få juleferie! Og jeg synes også efterhånden, jeg har fortjent den efter fire rigtig hårde arbejdsdage med over 30 timers arbejde fyldt med indpakning af oceanvise af gaver, duftskyer af parfume, summen af mennesker og julemusik og ikke mindst masser af smalltalk med søde kunder. Det har nu været hyggeligt, men også rigtig hårdt for mine stakkels fødder, der ikke er vant til at skulle stå op så mange timer i træk.

Men nu kan jeg altså så pakke Matas-juletrøjen (billedet) væk for denne gang, og i morgen tidlig kommer min mor så og henter mig, så jeg kan komme hjem og julehygge med hele familien. Nøj, hvor jeg glæder mig! Og det bliver så skønt endelig at have lidt tid til bloggen igen, så der skal nok komme en masse spændende indhold her i julen ;)

Er I også ved at være klar til julen? 

2 kommentarer:

  1. Hold da op, du har da haft travlt! :o)
    Jeg er så småt ved at være klar. Jeg har lige pakket den sidste gave ind, så nu sidder jeg også bare og venter på min mor kommer og henter mig, så jeg kan komme hjem og holde jul! :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...