Sider

torsdag den 26. december 2013

Et skønt kvindeunivers på Femina.dk


Jeg tror ikke, der er ret mange, der ikke kender til magasinet Femina, der jo er et blad til kvinder, og som bl.a. omhandler mode, skønhed, mad, sundhed, bolig, og hvad der nu ellers interesserer den moderne kvinde, men samtidig med mere dybde og seriøsitet end så mange andre blade indenfor genren. Som en forlængelse af universet fra bladene kan man med fordel smutte en tur forbi deres hjemmeside Femina.dk.

Her kan du nemlig finde masser af spændende artikler og bl.a. inspiration til nytårsoutfittet, dine ugentlige madplaner eller fx en god juicekur, hvis du trænger til en udrensning efter al den fede julemad. Jeg er selv rigtig glad for deres side, da jeg desværre ikke har råd til at købe alle de lækre magasiner hver måned, som jeg gerne vil, da min studieøkonomi ikke ligefrem er noget at prale af. Men på hjemmesiden får jeg en bid af det indhold, jeg ellers ville kunne finde i bladet og mere til fx i form af masser af lækre konkurrencer, blogs osv. Det er generelt bare en super god side, hvis man har brug for lidt inspiration i hverdagen, samtidig med at den holder fast i kvaliteten fra magasinet. Og det kan vi jo godt lide!

(Reklame for Femina.dk - men 100% ærligt)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...