Sider

mandag den 16. december 2013

Lidt billeder fra denne weekend..


Ja, som overskriften siger, så får I lige et par ekstra billeder fra denne weekend, hvor jeg hyggede hjemme ved familien med bl.a. hjemmelavede æbleskiver og skønne lille Minnie, som jeg havde savnet så meget!

Denne uge er rimelig let for mig skolemæssigt, hvor jeg egentlig kun skal møde ind til nogle præsentationer onsdag, og så er der ellers fri resten af ugen. Det er så dejligt, men så har jeg så skullet på arbejde i dag, og det skal jeg også i weekenden, og det bliver nogle lange og travle dage, men det bliver nu spændende nok. Og derefter er det jo juuuuuul, og jeg har en dejlig lang ferie, så jeg glæder mig bare helt vildt! :D

6 kommentarer:

  1. Ih jeg glæder mig også til juleferie!! :)

    SvarSlet
  2. Hvor ser det skønt ud! Og hvor er det dog skønt med den ventende juleferie :)

    SvarSlet
  3. Hvor ser det skønt og hyggeligt ud. :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...