Sider

søndag den 15. december 2013

Lidt vinterfavoritter fra &Co


Alle der kender mig ved, at jeg er den største frossenpind, og jeg klager stort set altid over, at jeg fryser. Derfor har jeg også en del favorititems, som jeg bare slet ikke kan undvære i den kolde vintertid. Jeg har fundet nogle eksempler på disse, som jeg er ret så vild med fra webshoppen &Co.dk, som er en super lækker webshop (de har dog også nogle fysiske butikker rundt omkring i landet), der forhandler tøj og sko til både dame- og herretøj og sko.

Først og fremmest er bukser et must for mig, for hvor meget jeg end elsker tights og leggings, så er de altså bare ikke super varme. Derudover elsker jeg virkelig, hvis bukserne så også er ret højtaljede, da det ekstra dækkede stykke af maven, virkelig bare betyder så meget for at holde på varmen. Og så elsker jeg farvede jeans i fx vinrød eller kakigrøn. Derudover er dejlig varme og gerne fluffy cardigans også bare helt essentielle, da de jo giver mulighed for så mange forskellige tøjkombinationer og er super varme. Og når det regner og sner er der én ting, der er totalt uundværlig for mig, nemlig mine lange gummistøvler fra Hunter, så jeg ikke får våde fødder. Dog er det nødvendigt med varme sokker i dem, hvis jeg ikke skal fryse om fødderne, men så er de også helt perfekte og som sagt uundværlige ;) Alle disse ting kan du finde hos &Co, så tag lige et smut forbi deres side - det vil du ikke fortryde!

(Reklame for &Co - men 100% ærligt)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...