Sider

torsdag den 26. december 2013

Mine helt fantastiske julegaver!


Så blev det tid til det obligatoriske "hvad jeg fik i julegave"-indlæg, som dog er nogle indlæg, som jeg selv elsker at læse på andre blogs. Jeg fik nogle helt vildt skønne gaver og faktisk stort set alle de ting, der stod på min ønskeliste, så det kunne jo ikke være bedre! Jeg remser lige hurtigt gaverne op, hvis nogle skulle være i tvivl udfra billederne:

Jeg fik et faconsyet lagen (stærkt tiltrængt!), Viva La Juicy Noir 50 ml parfume, smukke glitterneglelakker fra Sally Hansen, penge til en god bh (svært at købe til andre i gave), minisæt med 3 chubby sticks fra Clinique, en super god sports bh fra Casall, Matas tørshampoo til mørkt hår, "Evas sidste nat"-bog, samt "Hunger Games" og de to dele af "Breaking Dawn" på dvd. Og så denne smukke blazercardigan fra ASOS, som jeg har sukket efter i så lang tid.

Så jeg kunne virkelig ikke være gladere og mere taknemmelig for alle de fine ting, jeg har fået fra min søde familie, og selvom vi ikke er en ret stor familie, så bliver jeg overvældet hvert år over de mange fantastiske gaver.
Hvilke dejlige julegaver har I fået i år? :)

2 kommentarer:

  1. Åh nogle smukke og fine gaver. Sande guldfund! Jeg drømmer selv om at få prøvet Juicy-parfumen. Alene flakonen gør den jo værd at eje!

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige præcis, og jeg elsker virkelig bare duften! :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...