Sider

mandag den 9. december 2013

Mine juleønsker i år

1. Faconsyet lagen - 2. YSL Baby Doll mascara - 3. Gavekort til Hunkemöller og Matas 
8. God sportsbh - 9. Lange løbetights - 10. The Hunger Games dvd - 11. Breaking Dawn del 2 dvd 

Så fik jeg endelig samlet en ordentlig ønskeliste sammen til julen i år - jeg har af én eller anden grund haft sværere ved at finde ønsker i år end normalt, men nu er jeg pludselig kommet på en del ting, som I kan se på min lille kollage. Jeg har linket til de fleste af tingene, men ved et par af tingene ønsker jeg mig ikke noget specifikt mærke, så der har jeg bare fundet nogle billeder som eksempler. Har I nogle spændende juleønsker i år? :)

2 kommentarer:

  1. Jeg begyder altid at lave listen i løbet af året - Jeg skriver nemlig ned hver gang jeg kommer i tanke om noget jeg mangler eller bare godt kunne tænke mig :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Super smart! Tror jeg at jeg skal være bedre til i fremtiden ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...