Sider

tirsdag den 3. december 2013

På en tiltrængt shoppetur i går..


Det er ikke ligefrem nogen hemmelighed, at min økonomi ikke rigtig har været noget at prale af de sidste par måneder, derfor føler jeg også bare, det er evigheder siden, jeg har været på en rigtig shoppingtur, hvor jeg er kommet hjem med en masse ting. Men det skete endelig i går, hvor jeg var på en skøn shoppetur med en veninde, hvorefter vi tog i biografen. Det er da, hvad man kan kalde en god dag! Men tilbage til indkøbene..

Jeg købte først og fremmest en kjole, som jeg skal have på til en julefrokost med klassen på torsdag, da jeg var lidt i vildrede omkring, hvad jeg skulle have på. Heldigvis fandt jeg så denne til bare 129 kr, så det kunne jo ikke være bedre! Til julefrokosten købte jeg også Loreals Volume Million Lashes nye mascara-topcoat med lidt glitter i, som jo er helt perfekt til sådanne lejligheder. Jeg havde også virkelig brug for et nyt glattejern, da mit det gamle er langt over 5 år gammelt og derfor efterhånden ret slidt. Købte bare et ret billigt ét fra Remington, da det ikke er så ofte, jeg glatter håret, men er sikker på det stadig er godt. Jeg kunne heller ikke modstå det fine værtindesæt fra Clarins, hvor man får sindssygt meget for pengene (100 kr), og sidst men ikke mindst en halskæde fra H&M på tilbud til 30 kr.

Så det var bestemt en dejlig dag, der resulterede i nogle virkelig skønne ting. Men så tror jeg heller ikke jeg skal købe andet end mad, andre nødvendigheder og selvfølgelig julegaver resten af måneden ;)

4 kommentarer:

 1. Den kjole er vildt fin! Kan vi ikke få lov at se den på dig? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig! Ventede bare lige til julefrokosten ;)

   Slet
 2. Hvor er den kjole bare super flot :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er også vildt glad for den! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...