Sider

søndag den 8. december 2013

Stedet, der har alt, hvad du ønsker..

Det er nok de færreste, der ikke har et eller andet form for forhold til Bilka. Da jeg var barn, elskede jeg at komme der pga. den store legetøjsafdeling, som seriøst bare gav mig de største julelys i øjnene. I dag er det dog ikke ligefrem legetøjsafdelingen, jeg tager i Bilka for. Nu er det mere, fordi jeg elsker, at de bare har ALT; fra mad til makeup, blomster, sofaer og endda robotstøvsugere. Så ja, det er jo bare én af de steder, man kan tage hen, og så få ordnet absolut alle sine indkøb. Jeg købte faktisk min utrolig lækre sofa i Bilka, og den er jeg bare så sindssygt glad for :)

Det, der lige nu ville være på min (lettere urealistiske) indkøbsliste fra Bilka, er nogle spændende krimier (fordi hvornår ønsker jeg mig ikke nye bøger?), samt en lækker blush fra Wet'n'Wild, som er et super lækkert og ikke mindst billigt makeupmærke, de forhandler. Derudover kunne jeg virkelig også godt bruge et nyt lagen til min seng. Og hvis jeg ikke var en fattig studerende ville jeg simpelthen bare elske at eje et par Beats by Dre høretelefoner, som ville være super smarte at kunne bruge på mine busrejser til og fra mine forældre, hvor almindelige høretelefoner bare ikke er særlig gode pga. larmen i bussen. Og så er de jo generelt bare suuuuper lækre! Hvad kunne DU godt tænke dig på en tur i Bilka? :)

(Reklame for Bilka - men 100% ærligt)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...