Sider

tirsdag den 3. december 2013

The Hunger Games: Catching Fire


Så fik jeg endelig set "Catching Fire" i går! Følte ellers også efterhånden, at jeg var én af de eneste, der stadig ikke havde set den, men jeg ville lige vente til lønningsdag, og så kunne det først blive i går, jeg kunne se den. Men nøj, hvor var den bare god! Jeg synes virkelig, at Hunger Games serien (indtil videre) er én af de mest vellykkede filmadaptioner af den slags bøger, og jeg kan faktisk ikke rigtig sætte en finger på noget som helst, som jeg ikke er tilfreds med mht. de to første film. Dog er jeg stadig rigtig skeptisk over for deres beslutning om at dele den sidste bog op i to film, da jeg virkelig ikke kan se, hvordan det skal kunne gøre noget godt for andet end filmselskabets indtjening . Men nu får vi se! Jeg glæder mig i hvert fald stadig helt vildt til at se den næste film - endnu mere efter jeg så "Catching Fire", for som sagt så var den bare sindssygt god og vellykket. Jeg er meget tilfreds! Har I det på samme måde? :)

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt enig; det er simpelthen sådan en god film! Jeg håber, de to næste kan leve op til den (selvom jeg heller ikke begriber hvorfor alle afslutninger skal deles op i to.)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, det er virkelig sært, synes jeg! Men vi må krydse fingre for, at de trods alt bliver gode alligevel :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...