Sider

fredag den 6. december 2013

Til julefrokost i ny kjole og stormvejr

Kjole: H&M - Tights: H&M - Støvler: Cult - Halskæde: H&M - Ur: Michael Kors - Læber: Rimmel Kate Moss "107"

Ja, det er jo et meget low-quality billede, men det var lige, hvad der blev tid til inden, jeg skulle til julefrokost i går aftes. Vejret var jo ikke ligefrem ideelt til julefrokost og bytur i går pga. stormen Bodils hærgen, men jeg kom heldigvis helskindet hjem, selvom jeg var utrolig tæt på at blive blæst omkuld på et tidspunkt ;) Det var dog en skøn aften, og jeg var så glad for at have min nye kjole på. Nu vil jeg dog smutte i seng, for jeg har bare en rigtig træls hovedpine (ikke alkoholrelateret) og skal helst være frisk og udhvilet til arbejde de næste to dage. Godnat og god weekend! :)

4 kommentarer:

 1. Puha, sikke et tidspunkt at skulle til julefrokost på!! Men godt ser du ud, og hvor er den en flot kjole :)
  Håber du er kommet dig over hovedpinen? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det var ikke ligefrem idéelt :/ Men tusind tak skal du have og ja, hovedpinen er heldigvis forsvundet i løbet af i dag ;)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak skal du have - er også super glad for den :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...