Sider

onsdag den 11. december 2013

Trænger du til at komme væk fra kulden?


Godt nok er december en rigtig hyggelig måned pga. julen, men den er altså også bare ret trist med det kolde og triste vejr, og det næsten kvælende mørke, der stadig bare tiltager. Derfor kan man let drømme sig væk til varmere destinationer - det gør jeg i hvert fald tit. Godt nok tror jeg ikke ligefrem, jeg kunne tænke mig at holde jul i et andet land, det er der for mange traditioner forbundet med herhjemme for mig.

Men jeg ville sindssygt gerne på ferie på et andet tidspunkt her i vintermånederne, og Tiffany Tours arrangerer en masse forskellige rejser, som jeg ville elske at tage på. De tilbyder alt fra rundrejser i USA (min store drøm!), badeferier i Thailand og storbyferier i bl.a. Rom, hvor jeg, som I måske kan gætte udfra billedet, selv var så heldig at være på et lille besøg for nogle år siden, samt en helt masse andre lækre destinationer. Rejserne er desuden med mulighed for guidede ture og inklusiv det meste, så man ikke skal til at arrangere det hele selv. Jeg ville seriøst ønske, at jeg skulle på én af deres Californien-ture. Det lyder bare SÅ fedt, og jeg har altid drømt om en dag at rejse dertil, og jeg er heldigvis kommet så tilpas meget over min flyskræk, at det ikke virker helt urealistisk. Hvor drømmer du om at rejse hen? :)

(Reklame for Tiffany Tours - men 100% ærligt)

4 kommentarer:

 1. Jeg drømmer også om at komme til Californien en gang!! Men jeg kunne nok aldrig finde på at booke en guidet tur, hvis jeg skal være ærlig. Det er mest noget jeg forbinder med folk i mine forældres alder eller ældre… Jeg synes ofte guider kan være lidt irriterende ;) Men har også kun erfaring med charter i den forbindelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også bare jeg er lidt af en tryghedsnarkoman, og kan derfor godt lide, at det hele er planlagt ;)

   Slet
 2. Paris ville være så fedt! Disneyland inklusiv, tak :p

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig!! Der var jeg en del år tilbage og det var så magisk :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...