Sider

onsdag den 4. december 2013

Volume Million Lashes top coat med glitter


Som jeg nævnte i gårsdagens indlæg, så købte jeg i mandags én af de nye glittermascaraer fra Loreals "Volume Million Lashes"-serie. De har både lavet en almindelig sort mascara med lidt glitter i, og så den jeg har købt, som er en gennemsigtig top coat med glitter i. Jeg synes det er nogle super smarte produkter her til jule- og nytårsfesterne, da det giver det der ekstra pift til øjnene med lidt glitter på øjenvipperne. Dog vil jeg hellere kalde det for "shimmer", da det ikke er store glitterstykker, men mere en form for flerfarvet/holografisk shimmer. Og jeg synes bare det er så fint, også fordi det ikke er så glitrende, at det ser for unaturligt ud. Det er dog lidt svært at tage et ordenligt billede af glimmeret, så på det nedenstående billede er det altså ikke tydeligt, som det er i virkeligheden :) Jeg er fan!

(Den er svær at fange ordenligt på kamera og altså mere synlig i virkeligheden..)

P.S. Jeg var virkelig træt, da jeg tog billedet af mine øjne, så det er derfor de er så røde og trætte at se på ;)
..og forresten TUSIND tak for de mange deltagelser til min giveaway - det overgår fuldstændigt mine forventninger, og jeg er bare så utrolig taknemmelig. Så tak tak tak :D

4 kommentarer:

  1. Jeg vil så gerne have mine fingre i den!

    SvarSlet
  2. Hvor fint med glimmeret deri - ser super fedt ud og ja, det giver lige det der ekstra pift! :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...