Sider

fredag den 17. januar 2014

2013: Mine højdepunkter for året der gik #2

Så blev det tid til den sidste halvdel af mine højdepunkter fra 2013. Der skete ikke helt så meget som i den første halvdel af året, specielt ikke i løbet af efteråret, men her kommer der dog lidt billeder alligevel :)

Min smukke søster blev student og vi holdt kæmpe studentergilde på terrassen, og jeg var også til et par andre studentergilder. Spørg mig ikke hvorfor jeg ikke lige tog mine solbriller af på billedet ;)

Én af de største ting der skete for mig i 2013 var, at jeg var så utrolig heldig at blive ansat som studiemedhjælper i Matas, og jeg kunne sige mit trælse job som stuepige op. Jeg er bare så utrolig glad for det nye arbejde!

Jeg var på en lille hyggelig ferie i Lübeck og Hamburg med min familie i sommerferien.

Jeg blev optaget på en overbyggende uddannelse til min afsluttede inden for grafisk design, og jeg havde skolestart på en solskinsdag i starten af september i dette outfit.

Jeg havde en fantastisk juleaften med familien efter en utrolig travl men hyggelig juletid i Matas-butikken.

Og det var så det år! Gik du glip af den første del af højdepunkterne, så find dem lige her :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...