Sider

tirsdag den 7. januar 2014

2013: Mine højdepunkter fra året der gik #1

Så er det blevet tid til et af de obligatoriske tilbagebliksindlæg her på bloggen også - nogle indlæg som jeg dog altid selv elsker at læse, og som samtidig er rigtig sjove at lave, da man får kigget en masse igennem fra året, der gik :)
Så her kommer første del om mit 2013:

Året startede med et par store fødselsdage - først blev min farmor 75 år, hvorefter min far holdt stor 50-års fødselsdagsfest, hvor det ovenstående billede er fra. Synes det er lidt vildt, at min far har rundet de 50!

Jeg var i foråret til et par helt fantastiske koncerter, først med Mads Langer og derefter med Lana Del Rey. Specielt sidstnævnte var en helt speciel oplevelse for mig, da jeg i flere år nu har været lettere besat af Lana's musik! 
(Se evt. et par videoer fra koncerterne på min youtube kanal)

I påsken var jeg for første gang på en fantastisk (men kold!) tur til London, hvilket var lidt af en sejr for mig, da min voldsomme flyskræk har afholdt mig fra at flyve i over 10 år, men det var jo slet ikke så slemt alligevel!

Jeg var til konfirmation i Sønderjylland i lang kjole og smukke omgivelser.

Jeg brugte utrolig lang tid og mange kræfter på mit afsluttende eksamensprojekt og kunne efter en eksamen overstået på bedste vis kalde mig færdiguddannet grafisk designer. Vild fornemmelse!

..to be continued! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...