Sider

onsdag den 22. januar 2014

Da forkølelsen kom snigende..


Øv altså, jeg er blevet godt og grundigt forkølet, så jeg har bare haft ondt i halsen og er blevet mere og mere sløj i løbet af dagen. Det er bare så trælst! Men det er også efterhånden ret lang tid siden, jeg sidst har været småsyg, så jeg tænkte nok, at det ville komme her i forbindelse med kulden. Jeg har ellers først et møde på mit arbejde i morgen tidlig og derefter en aftale med nogle veninder hele dagen, så jeg skal helst være nogenlunde frisk til det, så jeg har bare drukket te, spist vitaminer, sovet en masse og drukket friskpresset appelsinjuice i dag i håb om, at det kan hjælpe lidt på det. Men nu får vi se - irriterende er det i hvert fald :(

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...