Sider

fredag den 10. januar 2014

Dagens outfit - for første gang i 2014

Blazer: ASOS - Top: H&M - Jeans: Dr. Denim - Støvler: Bianco 
Taske: David Jones - Halskæde: H&M - Ur: Michael Kors


Så blev det endelig tid til det første outfit på bloggen her i det nye år. Men det har været lidt svært før nu pga. både travlhed og ekstremt dårlig vejr. Tænk at vi rent faktisk fik set solen lidt i dag (i Nordjylland i hvert fald), det var i hvert fald stærkt tiltrængt for mit vedkommende! Men outfittet er jo rimelig enkelt med min nye skønne blazer, som jeg fik i julegave og nogle nye jeans. Jeg havde også bare nogle hurtige ting, jeg skulle inde i byen, og så var det ellers hjem og få lavet lidt på mit eksamensprojekt igen. Jeg har desværre lidt svært ved at samle mig rigtig om det denne gang, heldigvis er det en ret lille opgave, men derfor skal den jo stadig helst være god ;)

8 kommentarer:

 1. Skønne og så klare billeder! Virkelig yndigt! :)

  SvarSlet
 2. Det er virkelig et fint outfit, er vild med det! :). Især tasken og cardiganen! :)

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. FLOT!
  Jeg er helt vild med jakken struktur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og ja, jeg er også så vild med strukturen! :)

   Slet
 4. Du ser bare så godt ud :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...