Sider

tirsdag den 14. januar 2014

En fantastisk håndboldaften i Herning!


Jeg havde simpelthen bare en af de bedste dage i søndags, hvor jeg jo var i Herning for at se Danmarks første kamp ved dette års EM-turnering i Jyske Bank Boxen. Det var så stor en oplevelse! Stedet, atmosfæren, kampen - det hele var bare så sindssygt fedt. Det er første gang jeg har set en landsholdskamp live, og jeg håber bestemt ikke det bliver den sidste. Og som I kan se kom jeg også afsted med et lille flag på kinden og en rød skjorte, så det var lidt sjovt ;)

Billederne er desværre ikke så gode, for jeg måtte ikke have mit spejlreflekskamera med, så jeg havde kun min iPhones kamera. Min far tog dog nogle med et almindeligt digitalkamera, så jeg håber de er lidt bedre, men dem kan jeg først få kigget på her på søndag, hvor jeg tager et smut hjem til dem. Men her kommer lidt af mine ret dårlige billeder:

De danske spillere varmer op inden 2. halvleg.

Smukke lys fra folks telefoner lige inden åbningsceremonien.

Det vrimlede med kendte mennesker og jeg fik lige sneget mig til et par billeder af Nabiha, Helle Thorning, Kronprins Frederik og Morten Resen. Det er ikke hver dag, man ser kendte mennesker, når man bor i det nordjyske ;)

De fantastiske danske spillere takker af efter den suveræne sejr!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...