Sider

onsdag den 1. januar 2014

Hej 2014 - lidt stemningsbilleder

Lækre hjemmelavede falafler med tilbehør til mig! :)


Så blev det 2014 - det er vildt som tiden flyver! Jeg havde en skøn og afslappet nytårsaften i går, som jeg da også lige fik taget lidt stemningsbilleder fra, jeg er jo én af de tosser, der står og tager billeder af fyrværkeriet, haha ;) Men jeg håber også i havde en skøn nytårsaften! I morgen tager jeg hjem til min lejlighed, og i morgen aften skal jeg ud at spise med nogle veninder, hvorefter den står på arbejde de næste tre dage :)

6 kommentarer:

 1. Stemningsbilleder er altid hyggelige. Jeg var så fuld omkring kl 24, så jeg tror slet ikke jeg fik set fyrværkeriet, haha! :D

  SvarSlet
 2. Yndige billeder, fra hvad der ligner en enormt hyggelig aften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, og det var det bestemt også! :)

   Slet
 3. Sikke nogle dejlige billeder af noget, der ligner en rigtig hyggelig nytårsaften :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og det var nemlig en super hyggelig aften :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...