Sider

torsdag den 9. januar 2014

Hvad jeg glæder mig til i 2014


Sommerferie i det sydlige Italien?
Sidste år var jeg ikke på en stor sommerferie, og det var nu også helt fint. Men derfor glæder jeg mig sindssygt meget til højst sandsynligt at skulle til Italien denne sommerferie. Deltaljerne omkring turen er dog langt fra fastlagte endnu, men det bliver nok i den sydligere del af landet, hvor jeg ikke før har været, så jeg glæder mig bare helt vildt meget!


EM i herrehåndbold på hjemmebane
Mesterskaberne i herrehåndbold er altid et højdepunkt for mig hver januar, og jeg elsker at følge med i det. I år er det jo så på hjemmebane, så jeg har høje forventninger! På søndag skal jeg nemlig ind og se deres første kamp mod Makedonien, og det er første gang, jeg ser en landholdskamp live, så jeg kan slet ikke vente. Det bliver så stort! :)


Film jeg gerne vil se
2014 bliver bestemt heller ikke noget dårligt år filmmæssigt, og der er rigtig mange film, jeg glæder mig til at se. Jeg har samlet en lille kollage med de film, der er kommet plakater til, men der er mange flere jeg gerne vil se! Jeg synes specielt, det er filmatiseringer af bøger, jeg ser frem til: "Vampire Academy", "Divergent", "The Fault in Our Stars", "Hunger Games: Mockingjay I""Fasandræberne" og "Gone Girl". Det bliver så godt! Og derudover har jeg i evigheder ventet på "Veronica Mars"-filmen, og så vil jeg også rigtig gerne se den nye fortolkning af Tornerose "Maleficent" :)

Praktikophold ifm. min uddannelse
Året byder på et højst sandsynligt virkelig spændende praktikophold i forbindelse med min uddannelse som e-konceptudvikler, som helt sikkert bliver virkelig lærerigt. Og så skal jeg skrive bachelor sidst på året, men det vil jeg nu ikke ligefrem påstå at glæde mig til ;)

Derudover tror jeg ikke lige umiddelbart jeg har en helt masse andre spændende planer indtil videre, men det skal nu helt sikkert nok blive et fantastisk år! Hvad glæder I jer mest til i 2014?

4 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare spændende :)

  SvarSlet
 2. Spændende indlæg! :)
  Jeg glæder mig også til EM håndbold. Og så glæder jeg mig til at min kæreste og jeg forhåbentlig skal på vores første ferie sammen alene, komme videre i mit forløb som kontorelev og få mere erfaringer fra andre afdelinger og så glæder jeg mig helt vildt til sommer - men hvem gør ikke det? Haha! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også bare super dejligt! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...