Sider

mandag den 6. januar 2014

Jeg er her stadig!


Hold da op, man kan ikke ligefrem sige, at bloggen har fået den bedste start på 2014! Men jeg har som sagt haft en masse dejligt men hårdt arbejde i Matas de sidste fire dage, og når jeg så har været hjemme, har mit energiniveau bare været lig nul, så har simpelthen bare lige haft brug for at koble af. Sådan er det jo! ;) Men bare rolig, jeg har skam ikke mistet lysten til bloggen overhovedet, så der skal nok komme en masse spændende indhold i fremtiden, dog har jeg en del at se til den næste uges tid, da vi har skriveperiode for vores kommende eksamen på studiet, og derudover er hele weekenden booket op med en sen Matas-julefrokost og EM-håndbold i Herning. Jeg glæder mig! :)

4 kommentarer:

 1. Åh, den kære januar-travlhed! Jeg håber, du har det godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Men det har jeg i hvert fald ;)

   Slet
 2. Virkelig flot blog du har dig!
  Skal vi følges?
  Kig gerne forbi:
  // valentinaniewandt.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have og jeg skal nok kigge forbi :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...