Sider

tirsdag den 21. januar 2014

Jeg har farvet mit hår!


Jeg har for første gang i mange år kastet mig ud i en hårfarvning, for jeg var efterhånden ved at være kørt lidt træt i min klassiske leverpostejsfarve og trængte bare til lidt forandring. Grunden til, at jeg i lang tid har undgået hårfarve, er både fordi jeg ikke gider at være afhængig af fortsat at skulle farve mit hår ifm. udgroninger, men samtidig er jeg ikke vild med at tilføje så mange kemikalier til mit hår, da det i forvejen utrolig nemt bliver slidt.

Men disse ting behøver jeg ikke bekymre mig en helt masse om med Loreals "Casting Creme Gloss"-serie, da det ikke er permanente hårfarver, men toningsfarver som holder i 6-8 uger, hvorefter de skulle være skyllet helt ud af håret. Derfor skal jeg ikke tænke på udgroninger, og jeg går heller ikke ud fra, at det er ligeså skadende for håret. Jeg valgte en fin chokoladebrun nuance (535 Chocolate) med varme undertoner, og jeg er super glad for resultatet! Mit hår er blevet lidt mørkere og har et mere rødligt skær (hvor det var en mere grålig brun/leverpostej før), og det var lige sådan, jeg havde håbet, det ville blive. Og så giver den et vildt naturligt resultat med en masse farvereflekser i, så man ikke ender med en farvehjelm. Jeg er vældig tilfreds! Nu får vi så se, hvor længe farven rent faktisk holder :)


Har I erfaringer med "Casting Creme Gloss"-farverne? :)

6 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...