Sider

onsdag den 15. januar 2014

Jeg trænger til sol og sommer!


Jeg er nok ikke den eneste, der er godt og grundigt træt af det danske vejr for tiden. Det har jo bare været så ufattelig trist i mange uger nu, hvor der bare har været mørkt, blæsende og ikke mindst regnvejr stort set hver dag. Det er simpelthen deprimerende! Så lige for tiden går jeg drømmer sindssygt meget om sol, sommer og ferie - specielt nu når jeg er ved at finde ud af, hvad der skal ske i dette års sommerferie (højst sandsynligt Syditalien). Og nu hvor jeg har lært at trodse min flyskræk, så åbner hele verden sig jo op for mig! :)

Drømmer du om at komme på ferie ligesom mig, så kan jeg kun anbefale at tjekke Jysk Rejsebureau ud. De tilbyder rejser til alt fra Europa til Afrika, Asien, New Zealand, USA eller hvad du nu ellers kunne drømme om. Jeg drømmer selv store drømme om en tur rundt i USA, og når det forhåbenligt en dag bliver til virkelighed, så vil jeg helt klart bestille gennem et rejsebureau som Jysk Rejsebureau, som arrangerer rejsen, så jeg ikke selv skal sidde og bruge oceaner af tid på fx planlægning af hoteller og transport mellem de forskellige byer osv. Og så ved man jo, at der er styr på det hele og tale om nogle ordentlige steder, hvilket virkelig tiltaler min indre tryghedsnarkoman ;)

Hvor drømmer du om at rejse hen i denne triste tid?

(I samarbejde med Jysk Rejsebureau)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...