Sider

søndag den 26. januar 2014

Lidt fine kjoler på en kedelig søndag aften


Ja, det har jo været en lidt deprimerende aften med en mildest talt forfærdelig håndboldkamp set med danske øjne, så vi trænger nok allesammen til en god omgang trøsteshopping, og nu nærmer lønningsdagen sig jo også med hastige skridt. Noget af det, som virkelig kan gøre mig glad, når det kommer til tøj, er en masse smukke kjoler, og jeg har sammensat en lille kollage med mine favoritter fra Dressme.dk, som sælger modetøj heriblandt masser af kjoler til rigtig gode priser.

Mange af kjolerne er jo til de lidt finere lejligheder, men der er nu også nogle rigtig lækre hverdagskjoler, som fx den blå og grå på billedet, der ville være super fine til et afslappet, men samtidig super fint og feminint hverdagslook. Derudover er de andre kjoler jo bare sindssygt smukke, og jeg ville ønske, jeg stod og skulle til en gallafest i den nærmeste fremtid, selvom de nu også sagtens ville kunne bruges til almindelige fester eller en god bytur (dog ville den helt lange nok ikke lige være den smarteste til det formål). Så fine altså!

Så der er jo simpelthen bare masser af smukke kjoler hos DressMe.dk, og de er helt klart et besøg værd, hvis du er på jagt efter en ny - og de har jo altså også andet end kjoler, må jeg hellere lige nævne igen ;)

(I samarbejde med Dressme.dk)

1 kommentar:

  1. Jeg kan godt lide den gyldne kjole, jeg kan vælge en til at gå denne fredag bold.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...