Sider

søndag den 19. januar 2014

Lækre basisitems til garderoben


Noget af det vigtigste i min garderobe er nogle gode basisting, som jo lægger et perfekt grundlag for ethvert outfit, og simpelthen bare ikke kan undværes. Jeg har kigget lidt på webshoppen Choopin.dk, som sælger en masse lækkert tøj, sko og accessories til kvinder fra kendte mærker som bl.a. Soaked in Luxury, Lee og Modström, og sammensat en lille kollage med nogle af mine favoritter, som alle er klassiske basisitems, som jeg holder af.

Noget af det allervigtigste for mig er et par gode, mørke skinny jeans, som jo bare er perfekte til alt og super flatterende for kroppen. Derudover er jeg vild med helt enkle strikketrøjer som fx den sorte på billedet, specielt hvis man pepper den op med en farvet skjorte med krave under, og så er det også her om vinteren rigtig dejligt med en varm cardigan eller sweatshirt, som kan holde mig varm, da jeg oftest har det med at fryse. Jeg er dog også specielt på det seneste blevet super vild med kjoler til hverdagsbrug, da det både ser super fint ud, men samtidig også bare er så dejlig behageligt at have et par tights på fremfor nogle stramme jeans, og hvis tightsene er tilpas tykke kommer man heller ikke til at fryse :) Har du nogle bestemte basisting, der er uundværlige for dig?

(I samarbejde med Choopin)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...