Sider

tirsdag den 21. januar 2014

On the move..


Jeg har lige været på et lille visit hjemme ved mine forældre i nogle dage, da det efterhånden var ved at være lidt tid siden, jeg sidst havde været hjemme (juleferien). Årh, hvor havde jeg savnet min lille Minnie! Nu er jeg dog tilbage ved mig selv igen, men kun for en kort stund. Har nemlig lidt forskellige aftaler de næste dage, men derefter tager jeg nogle dage hjem igen. Det er med at nyde, at jeg kan være lidt mere hjemme her i min læseferie, og så vil jeg så gerne se håndbold med min familie - det er simpelthen for sørgeligt at se alene i hvert fald, haha ;)

2 kommentarer:

  1. Åh, hvor er hun skøn den lille vuffer. Man skulle være hund, livet ser meget bedre ud fra den led. ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hun er bare så dejlig! Og ja, de har det bare så nemt :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...