Sider

lørdag den 25. januar 2014

Random facts om mig #6


Det er ved at være et stykke tid siden mit sidste "random facts"-indlæg, så her får I da lige en bunke med nye mærkelige og sikkert aldeles ubrugelige, men forhåbenligt sjove facts om mig :)

1. Jeg foretrækker til enhver tid søde snacks fremfor salte og kan faktisk slet ikke lide chips.

2. Jeg var i en periode vildt bange for julemanden, da jeg var barn.

3. Jeg gik til håndbold i nogle år som barn, men jeg turde ikke skyde på mål, fordi jeg var bange for at blive til grin, så det var ikke den store succes, og jeg stoppede derfor igen.

4. Jeg havde også som barn en periode som hestepige, men også her var jeg bange for selve det at ride på hestene, så ja, det var heller ingen succes (jeg var et ængsteligt barn, okay!).

5. Jeg er helt klart til Mac-computere fremfor Windows og fik min første MacBook i 2009.

6. Jeg er ligeså ynkelig som mænd er, når jeg er syg og har altid frygtelig ondt af mig selv.

7. Jeg skal helst have fjernsynet til at køre i baggrunden, når jeg er i min lejlighed (som jeg bor i alene), da jeg ellers føler, der bliver alt for stille og ensomt.

8. Jeg lavede min første hjemmeside i 2006, og det var noget så fancy som en Hilary Duff fanside (den kan faktisk stadig ses lige her - åh gud altså!) og har også haft flere blogs før denne.

9. Mit yndlingsdyr er hunde, og så snart det er muligt for mig, vil jeg gerne selv have en pomeranian som Minnie.

10. Jeg er på ingen måde religiøs, så man kan egentlig godt kalde mig ateist.

2 kommentarer:

 1. Åh, genialt med den hjemmeside :'D Jeg var også flittig bruger af webbyen engang! Havde vist en fanside om tegneserien Witch. Suk :p

  Og så har jeg det på akkurat samme måde ift. salt/sødt! Jeg synes virkelig ikke chips er noget særligt lækkert, og folk kigger altid så sært på mig, når jeg siger det. Men there it is.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det var gode tider :D

   Lige præcis - der er ikke ret mange, der kan forstå det!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...