Sider

fredag den 31. januar 2014

Skønhedsfavoritter: Januar 2014


Hvis du ligesom mig har en svaghed for makeupvideoer på youtube, så ved du også, at det er utrolig populært med månedlige videoer med éns favoritprodukter i løbet af måneden, og der er efterhånden også mange bloggere, der laver lignende indlæg (heriblandt mine yndlings Pudderdåserne.dk). Så jeg tænkte, at jeg også ville springe med på bølgen her i det nye år, da jeg selv elsker den type indlæg, og jeg opdager jo masser af lækre produkter ifm. mit studiejob i Matas :)

Januar har ikke været den vildeste måned makeupmæssigt, da jeg har haft læseferie, og derfor har jeg haft en del makeupfrie dage. Men når vejret nu er blevet så koldt, så har jeg fokuseret meget på fugt til huden, da mit ansigt virkelig har været tørt og skallet en smule af nogle steder også. Så her er mine favoritter fra januar:

1. Juicy Couture "Viva La Juicy Noir" parfume:
Jeg fik denne skønne duft i julegave og har ikke brugt andre siden. Den er så fin og dufter skønt - sød men stadig frisk.

2. Estée Lauder "Advanced Night Repair" serum:
En god serum er et must mod tør hud (og stort set alle andre hudproblemer) og denne er én af de bedste på markedet. Den er så skøn og effektiv og skulle være god til alle hudtyper og problemer, specielt også som anti-age. Skal påføres inden fugtighedscreme.

3. Origins "Plantscription" ansigtsolie:
Olien her er også super god til at få fugtet min hud, mens den samtidig ikke fedter og trækker ekstremt hurtigt ind i huden. Den er så lækker! Den påfører jeg på de tørre områder efter serum, men før fugtighedscreme.

4. Mentholatum læbepomade:
På trods af den beskedne pris så er det altså bare en super god læbepomade. Hvis du dog døjer med meget tørre læber, så skal du nok finde en lidt mere plejende én, da denne ikke trænger så dybt ind. Men den er super god til mine læber, som kun er en smule tørre.

5. Yves Saint Laurent Rouge Volupté læbestift i farven "29 Opera Rose":
Jeg elsker jo læbestifter, men jeg har som sagt ikke brugt en helt masse makeup denne måned. Når jeg dog har brugt læbestift, så har det næsten udelukkende været denne fine farve med den smukkeste emballage fra YSL.

6. Derma "24H Ansigtscreme" til normal/kombineret hud:
Jeg har i lang tid brugt en dagcreme fra REN til kombineret hud, men den giver ikke helt fugt nok til min hud længere i dette vejr, så jeg er gået tilbage til denne, som jeg har brugt i mange år, og selvom den også er til kombineret hud, så er der bare lidt mere fugt i denne, så den fungerer super.

7. GOSH øjenbrynsblyant i farven "Brown":
Jeg har jo farvet mit hår lidt mørkere, og derfor gør jeg også lidt mere ud af at tegne mine øjenbryn lidt kraftigere op, så de passer bedre til håret. Jeg har brugt denne blyant i evigheder, og den fungerer ganske godt for mig.

8. GOSH BB Cream i farven "01 Sand":
Jeg har i lang tid brugt en mineralfoundation fra Lily Lolo, men nu hvor min hud er så tør, så er jeg gået tilbage til denne BB Cream, da den giver mere fugt til huden ved brug (læs evt. min anmeldelse her).

4 kommentarer:

 1. Åh, Viva La Juicy Noir <333 Jeg ønsker mig den sygt meget, den er så lækker!

  Jeg har nomineret dig til en Liebster Award - håber du vil give den videre! :-)

  Kat B
  Katience

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig!

   Og tak - undersøger lige hvad det er ;)

   Slet
 2. Jeg har næsten lyst til at købe parfumen alene på grund af flakonen. Hvor er den smukt og helt perfekt til ethvert sminkebord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Men jeg elsker nu også duften vildt højt ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...