Sider

torsdag den 30. januar 2014

Skyr til os, der ikke kan lide skyr


Skyr har jo totalt været det nye sort i lang tid nu, men jeg er desværre én af de få, der virkelig ikke kan lide det. Helt almindelig plain skyr kan jeg kun få ned hvis jeg blander det 1:3 med sød müsli, og så går det sunde jo ligesom af det. Synes virkelig det smager ækelt ellers. Men der er håb! Jeg fandt nemlig for nyligt ud af, at jeg godt kan lide den fra Levevis med vanille, selvom jeg ikke ligefrem elsker den. Men så smagte jeg de nye fra Cheasy her den anden dag, og de er jo helt fantastiske! De findes både med pære/vanilje og blåbær/solbær, og de er nogenlunde lige gode efter min mening og smager faktisk meget ligesom yoghurt, og jeg kan godt spise dem uden müsli, hvis det skal være. Det er da en succes! At de så er sødet med aspartam, ved jeg ikke lige, hvad jeg skal synes om, men det er nok derfor jeg så godt kan lide dem, haha. Men hvis du ligesom mig ikke kan lide almindelig skyr, så vil jeg helt klart anbefale at prøve disse! :)

2 kommentarer:

  1. Har aldrig smagt Skyr. Men den med Pære skal smages :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er altså også bare SÅ god :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...