Sider

lørdag den 18. januar 2014

Snow all over the place


Hvorfor er vejret så frygteligt disse dage? Det har bare sneet så godt som konstant i de sidste to døgn her oppe i Nordjylland, og det passer mig bestemt ikke, medmindre jeg kan blive indenfor hele dagen. Og i dag skulle jeg på arbejde, mens jeg i morgen skal hjem til mine forældre på besøg, så det er jo ikke ligefrem det mest ideelle vejr, men der er jo ikke så meget at gøre ved det. Så nyd det snefri vejr i resten af landet og hav en skøn weekend :)

2 kommentarer:

  1. I Aarhus er vi stort set gået fri! Jeg har / havde planer om en tur i sommerhus i Nordjylland de næste par dage, men lige nu er jeg meget i tvivl om hvor vidt jeg overhovedet kan komme afsted! Ser det stadig slemt ud?

    SvarSlet
    Svar
    1. Altså der ligger stadig en del sne på de mindre veje, men de store veje er lette nok at komme frem og tilbage på. Og nu sner det heldigvis ikke længere og vinden har også lagt sig en smule, så jeg synes ikke det er så slemt længere, bare man er klædt ordentligt på ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...